Grup motor per a la creació d’una Comunitat Musical a Salt

Del grup que s’inicia l’any 2011, es mantenen molts dels participants, que fruit de la seva motivació, proposen crear un grup de treball que serveixi per motivar a altres joves a participar en el projecte, realitzar reunions periódiques amb els i les educadores per tal de pensar com poden ser les properes activitats a desenvolupar.

El grup el composen joves que participen de les extaescolars d’ESO a l’IES Salvador Espriu i d’altres que en no estudiar a l’institut, no poden accedir als cursos pero volen seguir vinculats en les activitats musicals.

Per tant, d’alguna manera, aquest grup comença a dibuixar el que a l’àmbit comunitari anomenem “Grup Motor”, és a dir, un grup de persones que seran les que liderin i preguin la iniciativa per a dur a terme les activitats. El nostre paper, doncs, serà el de facilitar i acompanyar a aquest grup en la seva fita.

Aquest grup de moment, ha realitzat tasques de difusió i consulta a través de les xarxes socials com és el facebook. Han mantingut reunions per tal de pensar cap a on anar i quins serien els tallers o formacions que els resultarien més satisfactòries per ells i per altres joves que encara no coneixen o no participen al Campus.

participacio

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s